2011. november 24., csütörtök

Asterix Britanniában - új, bontatlan rajzfilm DVD - Jelenlegi ára: 799 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak 400 Ft), postázás sima levélként – a vevő felelősségére – 200 Ft.
Asterix Britanniában
Eredeti cím: Astérix chez les Bretons
Gyártó ország: Franciaország
Műfaj: családi, rajzfilm
Rendezte: Pino Van Lamsweerde
Főszereplők: -
Tartalom: Julius Ceasar, a ravasz római hadvezér kifundálta, hogy miként lehet meghódítani Britanniát. Bár a brit katonák rendkívül bátrak, de különös szokásoknak hódolnak... Mindennap délután 5 órakor felfüggesztik a harcot azért, hogy forró vizet igyanak, de ami még ennél is meglepőbb, hetente öt csatanapot és két pihenőnapot tartanak. Nem csoda hát, ha a szemfüles rómaiak - a hétvégét kihasználva - elfoglalják Britanniát. Már csak egy kis brit falu lakói tartják magukat a túlerővel szemben. De vajon meddig lesznek képesek erre?! Még szerencse, hogy van egy Asterix nevű gall rokonuk, aki talán segíthet rajtuk...
Játékidő: 76 perc
Hang: magyar 2. 0 DD, francia 2. 0 DD
Felirat: magyar
Képformátum: 16: 9 (1, 85: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 799 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 23:14
. Asterix Britanniában - új, bontatlan rajzfilm DVD - Jelenlegi ára: 799 Ft