2012. március 16., péntek

Tornyai János - A kárhozatos szerelem (41) - Jelenlegi ára: 400 Ft


A ,, Gyere kicsim, gyere" szerzőjétől.
,, Simonfalvi Gizike, az igazán nagyszerűnek bizonyult művésznő, és Szépkövi Béla, a széplelkű fiatal jogász a legfájdalmasabb tettre határozták magukat: abbahagyni a most már hiábavalónak bizonyult küzdelmet. A szívük már valósággal eltikkadt a fel-fellángoló érzések vágtató rohamaiban, a lelkük belefásult a mindig fokozódó fájdalmak kínjaiba, csak szerelmük volt már a legkínzóbb éberségben, de az meg - a folyton fokozódó akadályok miatt - már oly lángolóvá fejlődött, hogy tüzével már beleperzselt az ész józanságába is. Harcra kelt egymással mindkét lélekben a józanság és a szerelem. És eltipró erővel ugyan melyik győzhet mindig? A lélek legegyénibb, legbensőbb, legboldogítóbb, a titokzatosságban a legérthetetlenebb érzése, a saját lényéből s a test húsából és véréből való, irányíthatatlan megnyilatkozása: a Szerelem! "
A könyv a képeken látható állapotban van.  
 
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-03-23 03:18
. Tornyai János - A kárhozatos szerelem (41) - Jelenlegi ára: 400 Ft